Meny

Om oss

Nytec AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Smålandsstenar. Vår affärsidé är att tillhandahålla och marknadsföra takprodukter som säkerställer och förbättrar människors arbetsmiljö.

Stabil aktör sedan 1960

Nytec AB är inte bara en leverantör av takprodukter, vi är också en problemlösare och producent av helt färdiga produkter.
Det är du som väljer hur mycket du vill ha hjälp med. Vi har en hög serviceinriktning för att snabbt kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.
Vi lyssnar på dina behov och önskemål. Nytec är ISO-certifierade enligt ISO 9001, kvalitet, och ISO 14001, miljö. Vi har även Trippel-A, vilket är det högsta kreditvärdet. Välkommen till Nytec AB.

Vår historia

Nytec AB är ett familjeföretag beläget i Smålandsstenar. Med erfarenheter sedan 1960-talet har vi kunskaperna som behövs för att kunna svara upp till framtida behov och efterfrågan inom vårt arbetsområde.

Kvalitet och miljö

Med erfarenheter sedan 1960-talet har vi kunskaperna som behövs för att kunna svara upp till framtida behov och efterfrågan inom vårt arbetsområde

 

Jobba hos oss

Skicka gärna över ditt cv så berättar vi mer om Nytec och vilka tjänster vi är intresserade av just nu 

11

Medarbetare

5840

Antal kunder

17,372

Projekt

Vi har en hög serviceinriktning för att snabbt kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. Varje order och kund är unik, vårt team gillar att lösa problem.

quote image
Ronnie Nyqvist
VD

Vision

Med våra innovativa lösningar inom takprodukter erbjuder vi det senaste på marknaden med en hög servicenivå – tillsammans skapa vi ”en ljusare framtid”.Vår vision driver oss till att bli den bästa leverantören för att uppfylla våra kunders behov nu och i framtiden.

 

Mission

Vi är en naturlig del av våra kunders konkurrenskraft.Vi erbjuder premiumprodukter och lösningar med högsta möjliga servicenivå.Vi gör detta genom tillverkning och råvaruinköp med högsta kvalitet och med en effektiv försäljnings organisation och attraktiv marknadsföring.Vi fokuserar på våra utvalda kärnmarknader med våra kärnprodukter.